Concept

【クラシックなイタリア料理に和と南米のエッセンスを加えたイタリアン】

 日本のシンボルである桜の木の前に立ち
日本人としての感性でイタリア料理を読み解く
イタリア語の「Grazie」を縦書きで書く感覚のように
私たちのレストランは
イタリアにはない、日本でしかできないイタリア料理
リストランテを発信していきたいという精神です。
日本全国の生産者の方のもとへ足を運び
土地を見て、想いを聞き、時には共にお仕事を
手伝わせていただいて触れて、感じて…
日本の豊かな食材と世界の上質な食材を組み合わせ
イタリア料理の知識と技術
そしてそこに私たちの
感性を加え料理を構築致しました。
美味しい素材、ワイン、お茶、器、お花、空間
全ての生産者、作者の方々に深く感謝をし
最後に食材を扱うものとしての責任と感謝の気持ちを胸に
ひと皿ひと皿に込めた「想い」とともにお客様にお届けし
最高のひとときを感じていただければと思います。
オーナーシェフ 岡野 健介

Standing in front of the symbol of Japan, the cherry blossom tree,

We strive to understand Italian cuisine with a Japanese harmony,

like writing the Italian word “Grazie” vertically.

Our restaurant serves

Italian cuisine that can only be found in Japan,

prepared with the spirit of a Ristorante.

We go all over Japan to find the perfect suppliers

Look at the land, listen to the thoughts, sometimes work

together,to touch, work, and feel…

We combine the rich ingredients from Japan

with the finest ingredients from all over the world.

Not only with our knowledge and technology of Italian cuisine,

we add sensibility and emotions in preparing our dishes.

Enjoy the delicious ingredients, wine, tea, beautiful tableware, flowers, and space.

We truly appreciate all of our suppliers and producers

With the utmost responsibility and gratitude in preparing the best ingredients,

We deliver each dish to customers with our ‘feelings’ of gratitude

We hope you enjoy your time with us.

Kensuke Okano (Owner and Chef)